Bambukudde Lyx med svalkande Gel

0612409888938

Ny produkt

Denna produkt finns inte längre i lager

695,00 kr Inklusive moms

2.5 kg

Mer information

Sov gott med den tryckavlastande BambuKudden

Pillow_MJ-8601

Kudden består av tryckavlastande memoryskum med svalkande Gel som ger optimalt stöd till nacke och skuldror när du sover. Memoryskummet är speciellt framtaget för att ge maximal tryckavlastning och stöd för nacke och rygg.
Det innebär att nackmuskler, axlar och ryggrad kan slappna av och blodcirkulationen samt kroppens återhämtning förbättras.

Det temperaturkänsliga och viktkänsliga memoryskummet formar sig efter kroppen och ger dig ett bra stöd när du sover. Den ergonomiska kudden passar alla sovställningar vare sig du sover i sidoläge, magläge eller i ryggläge. Skummet avger inte något tryck mot kroppen, utan anpassar sig efter konturerna. Efter att belastning avlägsnats återhämtar sig kudden till sin ursprungliga form.
Det avtagbara örngottet går att tvätta i maskin 30º C.
Storlek: 60x40x14 Vikt: 1900g.
 

Fördelar med Bambu Kudden:

Absorberar fukt
Bambuns har fantastiska egenskaper att ta upp vatten. Bambu absorberar fuktighet upp till fyra gånger mer än bomull. Detta gör att när du svettas så transporteras svetten bort från huden.
Naturlig mjuk
Bambu är mjukare än den mjukaste bomullen.
Allergi reducerande
Bambun har organiska och mjuka fibrer som inte irriterar huden om du har känslig hud.
Temperatur reglerande
Bambun reglerar temperaturen, det gör att du håller dig varm om vintern och sval om sommaren.
Antibakteriell
Bambufibrer innehåller en naturlig antimikrobiell agent. 75% av bakterierna som sätter sig i andra textilier dör i kontakt med bambu, vilket leder till att de nästan är luktfria.
Miljövänliga
Produktionen är mycket mer miljövänlig än bomull på grund av att de besprutar den betydligt mindre.
Hygien
På grund av dessa egenskaper håller du dig renare och torrare
Effektivt
Bambu ger 10ggr så mycket textiler per areal än bomull. Den största bambuarten kan bli 40 meter hög och växer en halv meter i dygnet.

Skötselråd: Örngott/överdrag tvättas i 30 grader, kudden Lägger du ut och vädra några timmar ungefär varannan månad.
Bambu, precis som silke, regör sig själv genom vädring. Materialets speciella egenskaperna ger inget fäste för kvalster, bakterier eller damm.
Den bambu som används är inte av samma sort som den bambu pandor livnär sig av – så denna produkt är inget hot mot dessa fina djur.