Celluliter: En defeatable hudåkomma

Celluliter är svaghet i bindväven som orsakas av hormonella faktorer i benet , derriere, höfter och ibland övre armar området . Det drabbar 80 till 90% av kvinnor i hög ålder , samt unga flickor som är överviktiga eller vars bindväv är svag. Eftersom dessa gropar liknar ostbågar, är detta hudåkommor även kallad keso lår ”. Ändå finns det en lösning för allt i livet , även för denna kosmetisk fråga.

Rörelse
Det är inget nytt att idrott och motion är mycket fördelaktigt för hälsan. Genom att göra dem en minskar kroppsfettet, vilket gör celluliter svårare att märka. Här är några av de stärkande övningar för lårmusklerna .

Sträck händerna framåt, och placera fötterna höft avstånd från varandra. Börja göra långsam knäböj, hålla ryggen rak.
Ligg ner på golvet och hålla en pinne med båda händerna. Sträck armarna upp, placera pinnen horisontellt. Försök att röra pinnen med dina ben, mycket uppmärksam på din smärtgränsen.
Vad skulle bensträck vara utan en huk motion? Böj knäna, så att din bakom berör hälarna. När du står upp och knäböj igen, placera din tush från ena benet till det andra.
Och nu en övning ”på alla fyra”. Placera dina händer och knän på golvet, att se till att ditt huvud och rygg är inriktade i en rak linje. Sträck din vänstra ben när du andas ut, och sänk det som du andas in.
Om du inte känner för att gå till gymmet eller gör regelbundna övningar, allt du behöver är att göra för att ändra några vanor. I stället för att rida en hiss, använda trappor! Med den här aktiviteten kommer du att bränna 10 kalorier i en minut genom att utöva kroppsdelar som drabbats med celluliter. Lätt hjärt övningar såsom långa promenader och cykelturer är också mycket användbara för toning, liksom för den övergripande uthållighet. Byt buss och bilturer med en enkel promenad. Inom några veckor kommer du säkert känner dif naden i din hälsa och muskel skick.

Pampe
Varje kvinna gillar att skämma bort sig själv med skönhetsvård. Celluliter behandling behöver inte vara smärtsamt, men en del av det dagliga grooming rutin. Det finns olika krämer med metaboliska aktiverande egenskaper, men först – en kontrast dusch! Häll inte alltför varmt, inte för kallt vatten över låren och tush tre gånger i rad. Den varma-kall stimulans främjar blodflödet, men även släpper onödiga gifter också. Du kan också prova peeling i duschen. Denna metod är känd för att stimulera mikrocirkulationen, vilket leder till försvinnandet av döda hudceller. Det finns ett brett utbud av olika produkter som kämpar för f celluliter, och bäst av dem innehåller substanser såsom: koffein, ruscus, ginkgo balboa, ginseng, L- karnitin, röda vinstockar blad och hästkastanj extrakt.

Näring
Du kan prova alla metoder och övningar, men det viktigaste för en framgångsrik eliminering celluliter är onekligen en hälsosam och balanserad kost. Jag t är mycket viktigt att berika dina måltider med färska grönsaker och frukt. Å andra sidan, syrabildande livsmedel såsom vita mjölprodukter, alkohol, kaffe, vitt socker, samt cigaretter är förmodligen anledningen till celluliter utveckling. Det är också lämpligt att dricka 2 till 3 liter fortfarande vatten (eller osötad tee ) varje dag. Vatten gör huden utseende fast, och minskar synligheten av gupp.

%d bloggare gillar detta: